Marreveshja e re 6-vjecare e AirEuropa !

Written by on 05/04/2019

Dy kompanite ajrore Gate Gourmet dhe Gate Retail kane firmosur nje kontrate 6-vjecare me kompanine spanjolle Air Europa. Transportuesi me seli në Majorca është 100% në pronësi të grupit Globalia dhe është anëtar i Aleancës SkyTeam.Air Europa fluturon për në dhe nga destinacione në të gjithë Spanjën, Evropën, Amerikën Latine, SHBA, Afrikën dhe Lindjen e Mesme. Nga janari i vitit të ardhshëm, Gategroup do të hyjë në një partneritet global me Air Europa për të sjellë një zgjidhje përfundimtare që ofron më të mirën në shërbimet e fluturimit .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist