Mariah Carey – With You

Written by on 18/10/2018

Mariah Carey - With YouMariah është 100 për qind Mariah!Një nga gjërat më të mrekullueshme për Mariah është refuzimi i saj i vendosur për të qenë asgjë tjeter  përveçse 100 për qind vetja.

Në vend që të luajë rolin e gjeneratorit të baladës së saj “With You”, ajo do të të njohë se është vete ylli ndersa nuk le pa treguar objektin e saj të dëshirës “Bryan Tanaka”.

Ajo është një nga pak yjet e muzikës pop / R & B që vazhdimisht e kanë thurur jetën e tyre me këngët në mënyrë te njetrajtshme  të imazhit të këngëtarit.

 “With You” është kënga më e re dhe është punuar nga DJ Mustard. Ky projekt është kryesuesi i albumit të saj të ardhshëm, që është i 15-ti ne radhë.


Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist