132 vite pas krijimit, Kulla Eiffel do të ndryshojë pamje!

Written by on 04/02/2021

Prej muajsh e mbyllur për turistët si shkak i Covid-19, Kulla Eiffel po i nënshtrohet një rinovimi. 132 vite pas krijimit të saj, atraksioni i famshëm i Parisit mund të ndryshojë ngjyrën në kafe të artë, i dëshiruar në 1907 nga shpikësi i kullës, Gustav Eiffel. Ndonëse kulla prej kohësh nuk ka mirëpritur turistë, rinovimi i saj dhe hapja së shpejti e kufijve, do t’i sigurojë  Parisit të ardhura të konsiderueshme nga turizmi. Kjo ndwrhyrje ndaj objektit vjen në mënyrë që Franca të ketë pamjen e saj më të mirë të mundshme për lojërat olimpike të Parisit 2024.


Current track

Title

Artist