1000 euro gjobë nëse hyn në universitet pa Green Pass!

Written by on 10/09/2021

Kushdo që hyn në të gjitha strukturat e institucioneve arsimore, edukuese dhe trajnuese në Itali duhet të paraqesë pasaportën e gjelbër COVID-19, sipas një projekdekreti të miratuar në Këshillin e Ministrave.

Personeli që punon në shkolla apo universitete, që pas kontrolleve do të gjenden pa pasaportën e gjelbër do të dënohen me gjoba që variojnë nga 400 deri në 1.000 euro./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background