1000 efektive policie te angazhuar per sigurine gjate sezonit turistik

Written by on 12/07/2018

1000 efektive policie te angazhuar per sigurine gjate sezonit turistik

Me qellim garantimin e sigurise se pushuesve, Policia e Shtetit e ka zgjeruar bashkepunimin edhe me aktore te tjere per te qene sa me prane pushuesve kete sezon. Kontrollet per mjetet ujore , bashkepunimi me fqinjet per te lehtesuar flukset ne pikat doganore, shtimi i postave policore dhe permiresimi infrastruktures rrugore jane disa prej masave qe jane marre kete vit nga autoritetet e vendit. Kete periudhe me shume se 1000 efektive policie jane te angazhuar per sezonin turistik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist