1 Qershori vjen ‘plot’ ne Tirane!

Written by on 01/06/2018

Programi i paradites ne Radio Travel gjate dites s esotme I kushtoi nje vemendje te vecante te gjitha aktiviteteve qe zhvillohen ne Tirane ne kuader te 1 Qershorit.
Alma Hoti, nga Drejtoria e Kultures Bashkia Tirane, ne nje lidhje te dretperdrejte me Travel Club nga pedonalja na beri nje panorame te te gjitha aktiviteteve qe Bashkia e Tiranes po organizon sot!

Ato kane nisur qe ne oren 10:00 per te vazhduar gjate gjithe ditesne zona te ndryshme te kryeqytetit si  tek Pedonalja, tek Vellezerit Frasheri dhe tek Parku Rinia! Nje program i ngjeshur eshte parashikuar edhe ne oren 19:00 me 21:00 dhe eshet per te mos u humbur!

Alma na dha dhe disa keshilla ne kete dite te rendesishme per femijet:

  1. JEPUNI SHUME KOHE PER LOJE
  2. DEBATET DHE DISKUTIMET E FORTA BËJINI LARG TYRE
  3. MOS I KRAHASONI ME TE TJERËT
  4. MËSOJUNI DOBINË E EMOCIONEVE NEGATIVE
  5. PRANONI PËRPJEKJET E TYRE
  6. VLERËSONI TRADITAT FAMILJARE
  7. LEJONI TË PROVOJNË
  8. JEPUNI NJË SENS PËRGJËGJESIE INDIVIDUALE
  9. KRIJONI KUJTIME TË LUMTURA
  10. JINI VETË TË LUMTUR


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist