1.7 milione $ per restaurimin e monumenteve

Written by on 25/10/2018

 

Jane te pakten 1.7 milione dollare te parashikuara per t’u shpenzuar deri ne fund te vitit nga Ministria e Kultures per programin e trashegimise kulturore dhe konkretisht per restaurimin e disa kishave dhe monumenteve te kultures te shperndara ne gjithe vendin. Referuar raportit te monitorimit te kesaj ministrie lidhur me zbatimin e projekteve deri ne fund te gushtit rezulton te jene kryer nderhyrje ne disa prej objekteve por jo plotesisht tek te gjitha sipas planfikimit fillestar. Sipas ministrise vijon puna per  restaurimin e 8 objekteve, ne 6 kisha dhe 2 ura, monumente kulture te kategorise se I-re.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist