Turizmi qe do te mbizoteroje ne 2019!

Written by on 28/12/2018

Kompania turistike Swichtfly ne te cilin theksohen tendencat e sektorit turistik per vitin 2019. Sipas studimit turizmi i qendrueshem do te jete prioritet i vitit te ardhshem ku do te merren me shume masa per te rritur ndergjegjsimin e turisteve dhe autoriteteve qeveritare te vendeve te ndryshme per ekoturizmin. Nderkohe turizmi drejt destinacioneve te nxehta prane detit do te preferohet me shume , ndjekur me pas nga turizmi kulturor dhe ai i aventures.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist