Sllovenia do te bashkepunoje me Shqiperine pre turizmin e qendrueshem!

Written by on 17/12/2018

Sllovenia eshte e gatshme t’i ofroje Shqiperise asistencen e saj me ekspertize, dije e praktikat me te mira per nje turizem te qendrueshem gjithevjetor. Ambasadori i Shqiperise ne Slloveni eshte pritur ne takim nga, sekretarja e shtetit ne Ministrine e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjise te Sllovenise. Palet pasi shkembyen mendime dhe vleresuan hapat e hedhur se fundi per bashkepunimit ekonomik dypalesh ku fushe e veçante e diskutuar ishte ajo e turizmit. Ne pjesen e pare te vitit 2019 parashikohen projekte te perbashketa ne fushen e turizmit, perfshi edhe vizita e pjesemarrje ne panaire.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist