Shqiptaret dhe destinacionet qe zgjedhin te vizitojne me vize!

Written by on 12/12/2018

Shtetasit me nje pasaporte shqiptare mund te vizitojne 193 vende me vize te ndryshme. Portali Visalist.io ka listuar se fundmi te gjithe shtetet qe mund te vizitojne shtetas te ndryshem neper bote, sipas kategorizimit sipas vizes qe u nevojitet te marrin.  Me 13 shtete, kryesisht te lokalizuar ne Afriken veriore dhe qendrore, por edhe me tej ne Azi, shtetasin shqiptare mund te marrin nje vize elektronike per te udhetuar ne to. Sipas agjencive turistike, forma e perfitimit te vizes elektronike eshte nje lehtesi proceduriale per udhetaret.  Nderkohe jane ende 33 shtete me te cilat pritet qe te hiqen vizat me Shqiperine. Sipas portalit visalist.io, behet fjale per destinacione te konsideruar si ekzotike, per shkak te largesise dhe kostos me te larte te udhetimit por qe vitet e fundit po preferohen shume nga turistet shqiptare te tilla si Kuba, Republika Dominikane,  Xhamajka, Maldivet apo ishujt Seychelle.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist