Sa shume shume profesioniste qe kemi….dhe sa duan te punojne jashte vendit!

Written by on 10/12/2018

ADMC International është një kompani ndërtimi/punësimi/projektimi e shtrirë në vendet më të zhvilluara të botës si Emiratet e Bashkuara (Dubai), Qatar ( Doha ), Florida ( USA) dhe ne Shqiperi qe prej vitit 2014. E ftuar ne studion e Travel Club ne Radio Travel ishte Orneda Raufi, Menaxhere e Burimeve Njerezore prane ADMC International Albania, e cila theksoi se kompania ofron sherbime punesimi ne vendet e Lindjes se Mesme si Dubai dhe Katar, por se fundmi edhe ne Zelanden e Re. Ajo u shpreh se ka shume te rinj shqiptare qe jane te interesuar per te punuar ne keto vende fale dhe kontratave dhe bashkepunimit serioz me ADMC International. Sipas Znj. Raufi, interesi eshte ritur nga viti ne vit pasi ADMC mundeson kontrata te plota pune 1 vjecare ne vendet e siperpermendura kryesisht ne sektoret e ndertimit por edhe te hotelerise dhe ku perfshihet: bileta vajtje ardhje, akomodimi, pushimet vjetore si dhe paga mujore te kenaqshme qe nisin nga 800 dollare e lart.

ADMC International ёshtё e njohur për profesionalizmin dhe qëndrimin pozitiv tё ekipit të tij të fuqishёm.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist