Janar – nentor, porti i Durresit pret 1820 mjete lundruese!

Written by on 17/12/2018

Gjate periudhes janar-nentor 2018 ne kalatat e portit me te madh te vendit jane ankoruar dhe perpunuar 1820 mjete lundruese, mes te cilave anije tregtare, tragete, kroçera dhe jahte. Sipas te dhenave te Sektorit te Statitikave ne Autoritetin Portual Durres, gjate se njejtes periudhe numri i trageteve me udhetare dhe automjeteve qe jane ankoruar ne Terminalin e Trageteve arrin ne 924 gjithsej. Ne 11 muajt e pare te ketij viti kryesisht ne Terminalin Perendimor jane perpunuar gjithashtu 15 kroçera dhe 377 jahte turistike te permasave te ndryshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist