Ja cilat jane profesionet qe femrat pelqejne te kete partneri!

Written by on 12/12/2018

Per te kuptuar se çfare duan femrat nuk eshte e nevojshme nje magji, si ne filmin me Mel Gibson. Mjaftojne te dhenat. Platforma me e famshme e takimeve, Tinder, publikoi preferencat e femrave dhe meshkujve sa i perket profesionit qe do te donin te kishte partneri i tyre. Ne vend te fundit te ‘top 10’ te profesioneve te privilegjuara nga femrat eshte nje mashkull me profesion inxhinier; ne vend te nente, nje student universitar, ndersa ne te tetin, nje model. Ne vend te shtate, visual designer, ne vend te gjashte, producent filmash. Ata qe merrem me marredhenie me publikun dhe komunikimin jane ne vendin e peste ne zemren e femrave single ne Tinder. Ne vend te katert, avokatet. Medalje bronzi per mjekun asistent (ndersa mjeku shfaqet ne 15 profesionet e preferuara). Vendi i dyte ne klasifikim per meshkujt me profesion piloti. Medalje ari per meshkujt qe jane me profesion arkitekt dhe interior designer.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist