Italia investon per turizmin e qendrueshem ne Piemonte!

Written by on 21/12/2018

Rajoni i Piemontes ne Itali qe eshte dhe nder me te vizituarit gjate sezonit dimeror eshte nen projekte qe synojne mbrojtjen e mjedisit dhe rinovimin e strukturave pritese per turistet. Autoritetet e turizmit ne kete rajon kane deklaruar se do te investohet nje shume prej 2 milione eurosh per zhvillimin e turizmit malor te qendrueshem ne kete zone. Fondi do te shkoje edhe per ruajtjen e rezervateve natyrore por gjithashtu per te mbeshtetur turizmin e gjelber ne menyre qe fluksi i turisteve te aventures most e jete shqetesues per mjedisin ne Piemonte.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist