Inxhineri italian sjelle idene e makinave me motor uji!

Written by on 18/01/2019

Nje ide revolucionare per mbare boten e automjeteve, e cila eshte vene ne praktike nga inxhinieri puljez Lorenzo Enrico.Qellimi i tij eshte te mendoje per nje motor makine, i cili furnizohet plotesisht me uje.Nje enderr qe duket e parealizueshme, por per te cilen, shpikesi Italian nuk eshte dorezuar kurre.Gjithçka nis nga perberja e ujit: nga lenda djegese siç eshte oksigjeni dhe nga nje oksidues siç eshte hidrogjeni.Enrico kerkon nje metode per te nxjerre hidrogjenin nga uji dhe per ta perdorur si burim energjie, ne gjendje te konsumoje pak. Burri, i lindur ne provincen e Leçes, Itali, vendosi te zbatoje idene e tij te quajtur ‘Hydromoving Technology’, ne nje makine Nissan 370, e mbiquajtur Z-Hydro pikerisht prej kesaj veçantie.Gjithçka vihet ne zbatim, fale ujit te shiut qe do sillte goxha kursim per te gjithe ata qe do zoteronin nje makine te tille.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist