Gjermani, qyteti me semafore dedikuar Elvis Presley-t !

Written by on 11/12/2018

Ne Friedberg kur semafori behet i gjelber, mesazhi eshte ”Now or never’’ i cili nenkupton se duhet te kalosh rrugen. Qyteti i vogel gjerman ku Elvis Presley kreu sherbimin ushtarak midis viteve 1958 dhe 1960 kerkon te persose statusin e tij si nje zone kult e Mbretit te Las Vegasit ne vend, duke instaluar tre dritat e sinjaleve te semaforit per kalimtaret me imazhin e tij. Me ngjyren e gjelber identifikohet silueta e kengetarit te hiteve si “Love me tender” apo “Return to sender” ne saje te qendrimit te tij legjendar, ndersa ne ngjyre te kuqe ai pozon pas mikrofonit. Sinjalet e pazakonta te semaforit u instaluan ne nje shesh qe mban prej vitit 1995 emrin e yllit, i cili vdiq ne Memphis ne 1977.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist