Dita Nderkombetare e Maleve, Alpet shqiptare , potencial per zhvillimin e turizmit!

Written by on 11/12/2018

Alpet e malet e Shqiperise kane nje pasuri e potencial te jashtezakonshem per zhvillimin e turizmit. Dita Nderkombetare e Malit qe shenohet sot eshte nje mundesi per te ndjesuar dhe edukuar ne shoqeri kujdesin rreth rendesise se maleve ne jete, per te ndriçuar mundesite dhe pengesat ne zhvillimet ekonomike e me gjere, ne zonat malore. Per kete arsye sot do te kete organizime te ndryshme me qellim ndergjegjsimin e qytetareve per sa me shume aktivitete ne mal. Ne Republiken e Shqiperise dy te tretat e territorit jane te mbuluara nga malet dhe disa komuna shtrihen teresisht ne terren malor. Turizmi, industria me e madhe boterore, eshte kthyer ne nje burim paresor te ardhurash per shume vende malore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist