Berati , nje atraksion kulturor edhe ne kete periudhe te vitit!

Written by on 12/12/2018

Edhe kete periudhe ne Qendren Kombetare te Muzeve Berat fluksi i vizitoreve vazhdon te jete i larte dhe perhere ne rritje duke e krahasuar me vitin e kaluar.  Se fundmi Muzete e Beratit u vizituan nga nje grup vizitoresh nga Kosova te cilet preken nga afer bukurine dhe historine e ketyre vendeve qe mbartin ne vete koleksione objektesh qe i takojne fondeve te kishave dhe manastireve te Shqiperise. Gjate periudhes janar- nentor 2018 Qendra Kombetare e Muzeve Berat ka pasur 58448 vizitore, 17843 vizitore me shume se periudha e njejte e nje viti me pare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist