Apple ne bashkepunim me Samsung per televizoret smart!

Written by on 08/01/2019

Gjiganti i teknologjise Apple lajmeroi nje partneritet me Samsung, nje nga rivalet me te ashper. Se shpejti, konsumatoret qe zoterojne televizore smart te Samsung, do te mund te aksesojne filma dhe permbajtje te iTunes. Televizoret AirPlay 2 do te lejojne gjithashtu iPhone dhe iPad qe te dergoje permbajtje nga ekrani i telefonit ne televizor. Ky lajmerim tregon se sa shume po ndryshon Apple dhe se si po bashkepunon me nje nga rivalet me te ashper per te shperndare sherbimet ndaj me shume konsumatoreve. Per pjesen me te madhe te kesaj dekade, 2 kompanite kane qene prodhuesit me te medhenj te telefonave smart ne bote me vlere tregu.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist