Zbulohet tuneli i veçantë, sistemi i tij befason studiuesit!

Written by on 08/08/2020

Një tunel i pabanuar është gjetur ndërmjet një rruge nga Arizona për në Meksikë. ky tunel duke tse është “tuneli më i sofistikuar në historinë amerikane” tregojnë autoritetet .Tuneli mendohet të jetë bërë me qëllim tregtinë ilegale dhe fillon në San Luiz, Arizona. Ai ka një sistem ventilimi,tubacione uji, rrjet elektrik dhe mbrojtje të avancuar, sipas zyrtarëve federalë.


Current track

Title

Artist

Background