Vjen platforma e re që mund t’iu lehtësojë jetën!

Written by on 08/08/2020

“Open data” është platforma online që mundëson për herë të parë të dhënat statistikore mbi mjetet e rregjistruara dhe lejedrejtimet në Shqipëri, si dhe për shërbimet e ofruara nga Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor. Përmes kësaj platforme DPSHTRR ka informuar se i ofrohet publikut akses me të dhëna statistikore dhe grafika të ngritura në trajtë shifrash dhe përqindjesh që ndihmojnë individët , subjektet dhe institucione të ndryshme për qëllime kërkimore dhe studimore. Ky shërbim synon transparencë në komunikim me qytetarët për të dhëna që merren nga sistemet e Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor.


Current track

Title

Artist

Background