Vendet e sigurta dhe me pak te sigurta per tu vizituar kete vit!

Written by on 11/01/2019

Vendet e sigurta dhe me pak te sigurta per tu vizituar kete vit

 

Per shume, udhetimi eshte nje nga kenaqesite me te medha te jetes. Pa dyshim, disa nga vendet jane me te sigurta per t’u vizituar sesa te tjeret, e cila kjo eshte pare permes rrezikut global te International SOS ne vitin 2019. Bere ne bashkepunim me Rreziqet e Kontrollit, diagrami global tregon nivelin e rrezikut te udhetimit te çdo vendi ne bote.Vendet si Norvegjia, Islanda, Finlanda, Groenlandia dhe Luksemburgu jane konsideruar te kene nje ‘rrezik te vogel udhetimi’, duke i bere ato vendet me te sigurta ne bote per t’u vizituar. Ndersa vendet qe jane klasifikuar ne kategorine e nje ‘rreziku ekstrem ne udhetim’ bejne pjese Libia, Republika Qendrore e Afrikes, Ukraines, Sirise, Libanit, Jemenit, Afganistanit dhe Pakistanit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background