Tushemishti se shpejti pasuri e mbrojtur nga UNESCO

Written by on 11/02/2019

Tushemishti se shpejti pasuri e mbrojtur nga UNESCO
Tushemishti me potencialin e tij turistik shume shpejt me vlerat e natyres dhe liqenit do mund te jene pjese e zones se mbrojtur, pasuri boterore UNESCO. Lajmin e dha Ministrja e Kultures Elva Margariti qe theksoi atraksionet me te rendesishme te zones si dhe kulinarine e pasur. Sipas ministres programi 100 Fshatrat ka nisur detajimin e hapave per te rikthyer vemendjen drejt Tushemishtit dhe manaxhimin e tij si destinacion turistik. Pritet qe shume shpejt Tushemishti te shpallet pasuri boterore e mbrotjur nga UNESCO.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background