“Turizmi Blu”, nisma e re e ofertave turistike!

Written by on 11/10/2019

Në portin e Durrësit, para përfaqësuesve nga biznesi në qytet, ministri I Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi ka paraqitur nismën e re të ofertave turistike, “turizmin blu”. Nisma është më rëndësi për zhvillimin  e ekonomisë së detit .Duke theksuar mungesën e një ekonomie të detit, në kontrsast me zhvillimin e turizimit në tokë, ministri ka thënë se deti është një nga potencialet më të mëdha për tu shfrytëzuar. Për të zhvilluar këtë lloj turizmi do të ndërmerren një sërë nismash për zhvillimin e kapaciteteve, infrastrukturore, sigurinë dhe promovim. 


Current track

Title

Artist

Background