Travel Club – Atlantik “Fuqia juaj e sigurimeve

Written by on 18/12/2018

Sot ne Travel Club ishim me Z. Erion Radomi, Drejtor i Sigurimit te Shendetit ne Kompanine e Sigurimeve Altantik.

Pervec pershkrimit te produkteve dhe rendesise se sigurimit te makines, prones dhe shendetit, Z. Radomi prezantoi edhe nje aplikacion te ri qe eshte risi per tregun e sigurimeve ne Shqiperi.

Tashme ju mund te shkarkoni aplikacionin Atlantik ne Smartphone-in tuaj dhe te beni regjistrimin e primit per cdo sherbim qe kerkoni.

Me pas agjenti i kompanise Atlantik do te vije aty ku ndodheni ju per tju dorezuar siguracionin e kerkuar.

Travel Club – Atlantik

Travel Club – Atlantik sh.a "Fuqia Juaj e Sigurimeve"!Ne studio me Z. Erion Radomi, Drejtor i Sigurimit te Shendetit.

Publiée par Radio Travel sur Mardi 18 décembre 2018
Tagged as

Current track

Title

Artist

Background