summer

“Corriere della Sera”: Shqipëria, një aventurë Shqiperia edhe kete here merr vemendjen e nje prej te perditshemve me prestigjoze italiane si “Corriere della Sera”. Kete here ka shkruar gazetarja e rubrikes “Dove” Francesca Masotti, e cila e konsideron Shqiperine te gjithen nje aventure. Ujëra të kaltër, rërë e imët dhe plazhe shkëmbore. Vend mesdhetar, kështjellat [...]
Turisët e huaj në Shqipëri nuk rrinë vetëm në shezlong… Shqipëria është përballur këtë sezon turistik me një fluks të madh turistësh të huaj, që kanë mbushur hotelet përgjatë brigjeve të Adriatikut. Po rëndom shumë prej tyre nuk i gjen nëpër plazhe, po në rrugët e qyteteve dhe periferitë e tyre, në kërkim të përvojave [...]

Current track

Title

Artist

Background