muzeu

Restaurohet Muzeu i Kastrioteve ne Diber Ne kuader te “Vitit Mbarekombetar te Skenderbeut”, eshte  restauruar Muzeu i Kastrioteve, monument kulture i kategorise se II-te, ne fshatin Sine te rrethit te Dibres. Projekti i hartuar nga specialistet e IMK-se realizoi restaurimin e plote te objektit, riorganizimin e sistemit te ndriçimit dhe instalimeve elektrike, si dhe sistemimin [...]
Muzeu Arkeologjik Durres me rekord vizitoresh Muzeu Arkeologjik ne Durres, ka terhequr kete vit nje numer rekord vizitoresh. Sipas te dhenave gjate muajve janar-korrik te ketij viti muzeu eshte vizituar nga 9200 turiste, ku 5000 prej tyre jane shtetas te huaj. Kryesisht ne grupet e turisteve te huaj dominojne polake e çeke, por interes per [...]

Current track

Title

Artist

Background