majorca

Gjobiten hotelet ne Majorca, shtreter ekstra ne dhoma dyshe Hotelet ne Majorke me tre dhe kater yje po akuzohen se po vendosin shtreter ekstra ne dhoma dyshe.Sipas qeverise spanjolle dhe organizatave te turizmit, nje gje e tille ka ├žuar ne nje mbigopje te numrit te pushesve ne keto hotele, duke rritur punen per stafin e [...]

Radio Travel

Radio Travel

Current track
TITLE
ARTIST

Background