kosova

Kosova do te rehabilitoje rruget drejt Prevalles dhe Brezovices Nje investim prej 4 milione euro do te hidhet nga qeveria e Kosoves per rehabilitimin e rrugeve rajonale, degezime qe te dergojne per ne destinacionet e njohura Prevalle dhe Brezovice. Investimi pritet te afroje me shume turistet me Kosoven dhe keto zona te cilat jane teper [...]
Bjeshkët e Namuna me kompleksin më të madh të skive në Ballkan Projekti i kompleksit me te madh te skive ne ballkan eshte gati dhe ai do te ndertohet  ne Bjeshket e Namuna te Komunes se Pejes.   Investimi prej me teper se 60 milion Euro do te realizoje si fillim ne fazen e pare [...]

Radio Travel

Radio Travel

Current track
TITLE
ARTIST

Background