“Festat Lokale”

Turizmi i fshatrave “ne feste”. Ministria e Bujqesise dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit u bejne apel bashkive te vendit qe ne bashkepunim me organizata te aplikojne per mbeshtetjen e aktiviteve lokale ne promovim te fshatit, turizmit rural dhe produkteve tipike te zonave nepermjet konkursit “Festat Lokale”. Aplikimet do te priten deri ne daten 20 prill. […]


Radio Travel

Radio Travel

Current track
TITLE
ARTIST

Background