Antalya

Shpenzimet e shqiptareve per udhetime dhe pushime jashte vendit rritet nga viti ne vit. Te dhenat e Bankes se Shqiperise tregojne se si shpenzimet e shqiptareve jashte, ashtu dhe te te huajve ne Shqiperi kane arritur nivele rekord ne vitin 2017.Te huajt kane sjelle ne Shqiperi rreth 1.7 miliarde euro, me nje rritje prej 11.7% […]


Current track

Title

Artist

Background