Studentët , ide inovative për parandalimin e ndotjes detare

Written by on 14/06/2019

 

 

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit , ka shpallur thirrje për përfshirjen e studentëve dhe maturantëve në propozimin e ideve inovative për parandalimin e ndotjeve detare. Studentët dhe maturantët mund të aplikojnë me idetë e tyre individualisht ose në grup. Thirrja vjen në kudër të projektit “Menaxhimi in  Integruar I Mbetjeve dhe Parandalimi i Mbetjeve Detare në Ballkani Perendimor”,të financuar nga qeveria gjermane dhe implementuar nga Bashkëpunimi Gjerman.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background