Sqarohet konflikti mes Qatar Airways dhe Delta Airlines!

Written by on 15/04/2019

Qatar Airways ka hedhur poshte akuzat nga Delta Air Lines dhe transportues të tjerë me bazë në SHBA, se ndihmat shtetërore nga Katari kanë një ndikim të dëmshëm në tregun e aviacionit amerikan. Qatar Airways I cili zoteron 49 % te aksioneve në kompaninë Air Italy, sqaron se investimi në Air Italy dhe operacionet në Shtetet e Bashkuara janë plotësisht në përputhje me marrëveshjen e Qiellit mes Shteteve të Bashkuara dhe Katarit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background