Specia e rrallë e Mesdheut rrezikon zhdukjen!

Written by on 09/10/2019

Breshka e ujit po rrezikohen tashmë që nga lindja. Ndryshimi i klimës, shfrytëzimi i deteve për nxjerrje nafte dhe të tjera pengesa po kërcënojnë në shkallë më të madhe mbijetese. Një organizatë joqeveritare po punon për të ndihmuar këto breshka në Mesdhe. Aktivistët kanë thënë se prej vitit 1994 janë trajtuar më shumë se 1 mijë breshka deti  të lënduara. Këto breshka janë të lira dhe janë kthyer në habitatin e tyre natyral.

DCIM205GOPRO


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background