“Smile Albania“ aksion për pastrimin e bregdetit

Written by on 27/07/2019

“Të rinjtë e Smile Albania, jo vetëm mikpritje dhe informacion për turistët, por edhe në shërbim të mjedisit e në site të rëndësishme të trashëgimisë sonë”, tha dje ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi duke ndarë pamje nga aktivitetet e të rinjve.Të rinjtë e Smile Albania kanë ndërmarrë një aksion për pastrimin nga mbetjet urbane në zonën e bregdetit pranë kalasë së Rodonit. Sezoni i dytë i “Smile Albania”, ka angazhuar 500 të rinj dhe të reja që janë punësuar gjatë verës, si pjesë e Paktit për Universitetin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background