SkyScanner zbardh listen e destinacioneve ideale per Shen Valentin

Written by on 09/02/2019

SkyScanner zbardh listen e destinacioneve ideale per Shen Valentin
Londra , Amsterdami dhe Barcelona jane destinacione me te kerkuara kete
vit per festen e Shen Valentinit.Motori i kerkimeve mbi udhetimet
Skyscanner ne baze te rezervimeve per fluturime ne Europe me rastin e
festes thekson se kete vit do te kete me shume fluks nga turistet europiane
sesa vitin e kaluar ne te njejten periudhe. Rezervimet per nje fundjave te
zgjatur me rastin e festes se te dashuruareve kane qene te shumta edhe per
destinacione si Parisi dhe Milano. Nderkohe listen e perzgjedhjeve si
destinacione me romantike e vijojne Madridi, Berlini, Budapesti, Venecia,
Roma dhe Praga.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background