Shtyhen transmetimet analoge në qarqet e mëdha, shkak bëhet situata e jashtëzakonshme!

Written by on 26/03/2020

Autoriteti i Mediave Audiovzive në mbledhjen  e datës 26 mars 2020, përmes komunikimit virtual të anëtarëve, vendosi shtyrjen me 3 muaj të afatit të mbylljes së transmetimeve analoge në qarqet Elbasan, Shkodër, Lezhë dhe Vlorë.“30 qershori 2020 është afati i ri i vendosur nga Autoriteti me vendimin nr. 23 të bordit dhe vjen si pasojë e situatës që është krijuar në gjithë vendin tonë nga nga epidemia e virusit COVID-19”, shprehet AMA.


Current track

Title

Artist

Background