Shqiptarët thyejnë rekordin dhe jo për atë që po mendoni!

Written by on 14/02/2020

Shqiptarët janë populli që martohen më shumë. Jo vetëm shqiptarët e Shqipërisë, por edhe ata të Kosovës. Të dhënat i referohen vitit 2018 dhe tregojnë se në Shqipëri u kryen 8.1 celebrime për çdo 1000 banorë si asnjë vend tjetër në Europë, ndërsa mesatarja e Bashkimit Europian fiksohet për 4.4.  Me vendin tonë mund të garojnë vetëm Qipro me 7.8 martesa dhe Rumania me 7.4.


Current track

Title

Artist

Background