Shqipëria shpall gjendjen e fatkeqësive natyrore, ja cilat janë masat që merren në këto raste!

Written by on 25/03/2020

Me propozimin e ministrit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe të ministrit të Shtetit për Rindërtimin, Këshilli i Ministrave vendosi shpalljen e gjendjes së fatkeqësisë natyrore në të gjithë Republikën e Shqipërisë për shkak të epidemisë së shkaktuar nga COVID-19.Në këtë mënyrë, kufizohen disa të drejta kushtetuese deri në masën që konsiderohet e domosdoshme për të arritur ruajtjen e shëndetit të shtetasve. Në gjendjen e fatkeqësive natyrore ata që do të ndërveprojnë janë institucionet publike, strukturat operacionale të sistemit të mbrojtjes civile,subjektet provate dhe shtetasit.


Current track

Title

Artist

Background