Shqipëria “ndez” motorët e digjitalizimit!

Written by on 12/10/2019

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, ka “ndezur” motorët për një Shqipëri digjitale. Në kryeqytet është mbajtur takimi i parë i Komitetit drejtues të organizimit të samitit digjital 2020 të Ballkanit Perëndimor,me pjesëmarrje të të gjitha vendeve të rajonit. Me mbështetje të Bashkimit Europian, Shqipëria fuqizon infrastrukturën digjitale për ndërtimin së bashku të së Ardhmes Europiane.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background