TRAVEL CLUB

Scheduled on

Emision argetues dhe informues mbi ngjarjet dhe eventet e dites.

Tagged as:
Emision argetues dhe informues mbi ngjarjet dhe eventet e dites ne Shqiperi, rajon dhe me gjere.

Te ftuar ne studio aktiviste dhe personazhe pjesmarres dhe organizatore te ketyre eventeve por jo vetem...

Travel Club eshte vendi ku bizneset promovojne ne detaj produktet dhe ofertat e tyre te rradhes.

Keshilla dhe sugjerime  per te udhetuar dhe kaluar diten ose fundjaven.

Emisioni "Travel Club" transmetohet edhe ne Livestream ne faqen zyrtare te Facebook te Radio Travel

Emision argetues dhe informues mbi ngjarjet dhe eventet e dites ne Shqiperi, rajon dhe me gjere.

Te ftuar ne studio aktiviste dhe personazhe pjesmarres dhe organizatore te ketyre eventeve por jo vetem…

Travel Club eshte vendi ku bizneset promovojne ne detaj produktet dhe ofertat e tyre te rradhes.

Keshilla dhe sugjerime  per te udhetuar dhe kaluar diten ose fundjaven.

Emisioni “Travel Club” transmetohet edhe ne Livestream ne faqen zyrtare te Facebook te Radio Travel


Read more

Podcast of previous episodes


Related news


Current track

Title

Artist

Background