Shazam ne Radio Travel

Scheduled on

Nga Ksenja Shoshaj

Tagged as:
Shazam eshte nje aplikacion i njohur boterisht per gjetjen e titullit te kenges dhe artistit on air, me nje klik.

Cdo dite mbasdite ora 18'00, sjellim kenget me te klikuara ne Shazam ne vende te ndryshme te botes duke sjelle ne kete menyre shije te ndryshme muzikore cdo dite.

Shazam eshte nje aplikacion i njohur boterisht per gjetjen e titullit te kenges dhe artistit on air, me nje klik.

Cdo dite mbasdite ora 18’00, sjellim kenget me te klikuara ne Shazam ne vende te ndryshme te botes duke sjelle ne kete menyre shije te ndryshme muzikore cdo dite.

 


Read more

Podcast of previous episodes


Related news

Sorry, there is nothing for the moment.

Shazam ne Radio Travel charts


Shazam ne Radio Travel team

Sorry, there is nothing for the moment.

Current track

Title

Artist

Background