NOMADET

Scheduled on

Tagged as:
Transmetohet cdo dite nga e hena ne te premte ora 19’30-20’00, ritransmetohet ne mesnate ora 00’00

Emision me intervista me turiste te huaj qe vizitojne Shqiperine si dhe intervista e kronika me udhtetare neper vende te ndryshme te botes

Transmetohet cdo dite nga e hena ne te premte ora 19’30-20’00, ritransmetohet ne mesnate ora 00’00

Emision me intervista me turiste te huaj qe vizitojne Shqiperine si dhe intervista e kronika me udhtetare neper vende te ndryshme te botes


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


Current track

Title

Artist

Background