INDIE TOP 20 COUNTDOWN

Scheduled on

Every Weekdays 05:00 07:00
Saturday 05:00 07:00
Sunday 22:05 00:00

Tagged as: ,
European Top 20 Countdown  eshte nje program internacional I cili transmetohet njekohesisht ne 250 radio ne 80 vendeve te ndryshme te botes cdo te diele  ne mbremje ora 22’00

Programi prodhohet  ne Florida USA nga Studio e njohur nderkombetarisht,  Music And Films dhe Radio Travel eshte partnere ekskluzive e ketij Radio Show internacional.

European Top 20 Countdown  eshte nje program internacional i cili transmetohet ne 250 radio ne 80 vendeve te ndryshme te botes.

Programi prodhohet  ne Florida USA nga Studio e njohur nderkombetarisht,  Music And Films dhe Radio Travel eshte partnere ekskluzive e ketij Radio Show internacional.


Read more

Radio Travel

Radio Travel

Current track
TITLE
ARTIST

Background