Shije egjiptiane në Premium Beach Hotel!

Written by on 13/07/2019

Mbreme Vas Tour Operator organizoi eventin Nata Egjiptiane – në Premium Beach Hotel, Durrës. Të pranishëm në këtë mbrëmje ishin përfaqësues të agjensive turistike VAS MEMBER, të cilët shijuan mbrëmjen  nën tingujt e muzikës dhe kuzhinën e mrekullueshme  egjiptiane nga shef Hossan. Vas Tour prezantoi në këtë event edhe ofertat më të reja të ketij sezoni turistik për pushime me udhëtim charter në 2 destinacionet Sharm el Sheikh dhe Hurghada. Surprizat nuk munguan në asnjë  moment gjatë mbrëmjes në Premium Beach Hotel.


Current track

Title

Artist

Background