Shën Petersburg ndalon shitjen e alkoolit në restorantet e vogla, revoltohen pronarët e biznesit

Written by on 14/09/2020

Qyteti i dytë më i madh në Rusi, Shën Petersburg, ka vendosur me ligjin e ri të ndalojë shitjen e pijeve alkoolike në restorantet e vogla me më pak se 50 metra katrorë sipërfaqe. Ky ligj ka ardhur si rrjedhojë e ankesave të banorëve se në këto hapësira përballeshin me zhurmë, njerëz të dehur dhe përleshje. Megjithatë pavarësisht ankesave të banorëve, pronarët e këtyre bizneseve shprehen se ky ligj është i padrejtë duke marrë parasysh edhe situatën që sipërmarrjet e vogla kaluan pas pandemisë së koronavirusit.


Current track

Title

Artist

Background