Samsung pëson sërish rënie të fitimeve

Written by on 08/07/2019

 

 

Fitimet e Samsung për tremujorin e dytë të  këtij viti kanë rënë ndjeshëm deri në 56%. Këtë  e ka konfirmuar vetë kompania, duke thënë se performanca e dobët mund të jetë rrjedhojë e dobësisë në çmime dhe rënies së kërkesës për çipet e memories. Por pavarësisht rënies së shitjes së çipeve kompania ka thënë se rezultatet janë mbi pritshmëritë. 

Tim Baxter, president and chief executive officer of Samsung Electronics America Inc., speaks during the company’s press conference at the 2018 Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, Nevada, U.S., on Monday, Jan. 8, 2018. Electric and driverless cars will remain a big part of this year’s CES, as makers of high-tech cameras, batteries, and AI software vie to climb into automakers’ dashboards. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images


Current track

Title

Artist

Background