Sa italianë jetojnë në Shqipëri?

Written by on 02/12/2019

Në Shqipëri gjatë vitit 2019, kanë jetuar dhe punuar rreth 1680 shtetas italianë. Të dhënat janë publikuar në raportin  e fundit të AIRE, regjistrit të rezidentëve italianë jashtë vendit.  Qytetarët italianë janë rregjistruar në AIRE sipas vendit të vendbanimit,zonës kontinentale, gjinisë , arsyes dhe vjetërsisë  së regjistrimit. Rreth 76% e italianëve që jetojnë në Shqipëri cilësohen si emigrantë, ndërsa 11% prej tyre kanë lindur këtu.


Current track

Title

Artist

Background