Risia e Google Maps, njoftim për fatkeqësitë natyrore

Written by on 12/06/2019

 

 

Aplikacioni”Google Maps” do të vijë me risinë e radhës. Tashmë përveç  trafikut në rrugë ,përdoruesit e automjeteve do të njoftohen dhe në rast fatkeqësie natyrore. Aplikacioni do të njoftojë parashikimin e stuhive, si edhe do të tregojë epiqendrat e tërmeteve. Një tjetër risi është aplikacioni  i takimetrit, i cili tregon në kohë reale shpejtësinë me të cilën po udhëton shoferi , duke dhënë alarmin nëse kalohet limiti në zona të caktuara.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background