Rimëkëmbja e turizmit në 2020! Kjo është receta!

Written by on 25/01/2020

Hyrjet e të huajve në Shqipëri në fund të 2019-s ishin 6.4 milionë, sipas INSTAT, duke e bërë atë një tjetër vit të suksesshëm për turizmin. Por vazhdimi i historisë së suksesit në vitin aktual varet shumë nga sa seriozisht është cenuar imazhi turistik i vendit nga tërmeti i 26 nëntorit, thonë ekspertët e turizmit në vend. Konsolidimi i paketave rajonale, promovimi i duhur ndërkombëtar, marrja e leksioneve të gatshme nga rastet e ngjashme, fokusi i integruar i rindërtimit janë ingredientë që ju dhanë Shqipërisë nga të huajt në një recete që synon rimëkëmbjen e turizmit. Agjencitë e huaja polake, nordike dhe gjermane presin që nëse hapat hidhen siç duhet viti 2020 mund të jetë një tjetër vit pozitiv.


Current track

Title

Artist

Background